Den 21 juni lanserade vi Kvittar officiellt på restaurang Välfärden i Malmö. De som närvarade fick bevittna det första officiella köpet med Kvittar och sedan själva signa up sig och testa tjänsten. Responsen var mycket god både bland de som närvarade och de som följde oss via olika sociala medier som Facebook och Twitter. Hela evenemanget livesändes via bambuser och ni kan se den sändningen i efterhand här.

Från och med nu kan alltså vem som helst registrera sig i de kassor som har aktiverat Kvittar. Vi har försökt göra registreringen så enkel som möjligt för er i butiken. Så här fungerar det i JobOffice Kassa idag:

  1. Genomför köpet precis som vanligt.
  2. Efter du slagit ut kvittot och papperskvittot skrivits ut klickar du på Kvittar-ikonen.
  3. Markera ”Registrera ny användare” och ange kundens mail och mobilnummer.
  4. När registreringen är gjord får kunden ett SMS och ett mail med information om hur de slutför registreringen på min.kvittar.se.

Nu kör vi!