Kvittar är tjänsten som gör att ni slipper skriva ut papperskvitton, kan få statistik över era kunder och gör era kunders liv lite enklare. 

Vi startade 2009 med målet att bygga en enkel och trygg tjänst för butiker, restauranger, hotell och taxi för att slippa papperskvitton och istället kunna lämna kvittona digitalt.

Varje dag skriver vi i Sverige ut kvitton så det täcker en sträcka från Malmö till London. Detta är inte bara ett slöseri med naturresurser utan innebär också mycket merarbete och administration för både er och era kunder. Vi vet att ett digitalt kvitto kan revolutionera ert sätt att hantera kvitton. Ett digitalt kvitto med Kvittar gör att ni kan få

– Demografisk statistik

– Lämna digitala kvitton till kunden

– Alla era kunder får kvittot till min.kvittar gratis lagrat i 3 år

– Kunderna kan hitta er butik i vår app

– Alla era kunder kan använda Kvittars appar gratis

– Slippa utnötta returkvitto

Kvittar i min kassa

För att Kvittar ska kunna fungera för er behöver ert kassasystem, hotellsystem, taxisystem eller e-handelssystem vara kopplat till Kvittar. Genom Kvittar kan ni lämna kvitton  digitalt på ett säkert och krypterat sätt. Vill ni att era kunder ska kunna få kvittona tillgängliga på er egen mobil- eller webbplatform så är det också möjligt.

Genom vårt API kan ert system enkelt integrera med Kvittar. Vi använder oss av standarder från skatteverket för att säkra upp ett hållbart system. Läs mer om hur det funkar med ert system och Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång.