Kvittar kan bli Sveriges bästa API

Nu har Kvittars API hamnat på listan över alla Sveriges API och Sveriges potenta bästa API.  Fram till 23/3 2012 så pågår tävlingen Sveriges bästa API där alla APIer i API-katalogen är med och kämpar om äran.

Vi tycker att det är viktigt att göra det enkelt att skicka digitala kvitton från butiker och restauranger och vi har därför byggt API för att förenkla detta. Här hittar ni mer om vårt API som idag även har ett .Net, PHP och Java bibliotek.

För att rösta på oss så klickar du bara på Google +1 knappen. Vår API-sida och mer om API-katalogen hittar ni på Mashup.

 

 

 

Sorterat under Kvittar med Kommentarer inaktiverade för Kvittar kan bli Sveriges bästa API

Kom i gång med JobOffice

Nu kan du läsa hur man kommer igång med Kvittar i en JobOffice Kassa. Vi kommer att lägga upp fler guider så fort vi kan.

Har du ett kassasystem som borde kopplas in till Kvittar så tveka inte att kontakta oss och berätta. Vi kan hjälpa er komma igång med er kassaleverantör.

Nu är Kvittar lanserat

Den 21 juni lanserade vi Kvittar officiellt på restaurang Välfärden i Malmö. De som närvarade fick bevittna det första officiella köpet med Kvittar och sedan själva signa up sig och testa tjänsten. Responsen var mycket god både bland de som närvarade och de som följde oss via olika sociala medier som Facebook och Twitter. Hela evenemanget livesändes via bambuser och ni kan se den sändningen i efterhand här.

Från och med nu kan alltså vem som helst registrera sig i de kassor som har aktiverat Kvittar. Vi har försökt göra registreringen så enkel som möjligt för er i butiken. Så här fungerar det i JobOffice Kassa idag:

  1. Genomför köpet precis som vanligt.
  2. Efter du slagit ut kvittot och papperskvittot skrivits ut klickar du på Kvittar-ikonen.
  3. Markera ”Registrera ny användare” och ange kundens mail och mobilnummer.
  4. När registreringen är gjord får kunden ett SMS och ett mail med information om hur de slutför registreringen på min.kvittar.se.

Nu kör vi!

Ny sajt för dig vid kassan

Välkommen till nya kassa.Kvittar! Här kommer vi att samla all information som är relevant för dig som jobbar i butik, restaurang, hotell eller annat inköpsställe och som erbjuder eller funderar på att erbjuda Kvittar till era kunder.

Inom en snar framtid kommer vi att samla en FAQ – vanliga frågor – där ni kan finna svaren på det mesta gällande Kvittar.

Här kommer också löpande nyheter om vad som är på gång just nu.